Главная » Статьи » Новости » Религия

100 літрів борщу допоможуть Чернігову попрощатися із зимою

У Чернігові під час традиційного свята "Проводи зими" 27 лютого уперше пройде фестиваль борщу

Організатори вирішили привнести родзинку до проводів зими в Центральному парку культури і відпочинку, які так люблять жителі Чернігова.

"Під час Першого фестивалю борщу в Чернігові змагатимуться дві команди", - про це кореспондентові порталу Students сказала Ганна Романова, одна з організаторів фестивалю.

Вона уточнила, що одна з команд представлятиме чернігівське кафе, а інша комунальне підприємство громадського харчування. Обидві команди повинні приготувати 100 літрів борщу, яким після оцінок жюрі, пригощатимуть усіх охочих.

Крім того, як повідомили кореспондентові порталу Students в парку буде представлена виставка скульптур з льоду і снігу, виготовлених учнями загальноосвітніх шкіл Чернігова. Працюватиме виставка місцевих майстрів народно-декоративного мистецтва, проводитимуться виступи фольклорних колективів, а також різні конкурси, змагання.

За  матеріалами: Коментарі, портал Студенти.

Категория: Религия | Добавил: Informator (26.02.2011)
Просмотров: 2755 | Комментарии: 1 | Теги: СВЯТО, Чернігів, Масляниця, борщ, Фестиваль борщу, Україна, Проводи зими, місто, Ганна Романова, культура | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar