Главная » Статьи » Новости » Политика

На Майдані Києва близько 2,5 тис. осіб беруть участь у мітингу з нагоди 7-ї річниці «помаранчевої революції»


Учасники акції на Майдані Незалежності колонною вирушили до мітингу, який проводить "ргеіонал" Олег Калашніков.

Понад дві з половиною тисячі українських громадян рухаються в бік Майдану Незалежності з наміром штурмувати "овечий загін", як прозвали в народі мітинг Калашникова, - про це повідомляє "Українська Правда". Хоч «Новый Регион – Киев» стверджує що "Увечері на Майдані в центрі Києва близько 500 осіб беруть участь у мітингу з нагоди 7-ї річниці «помаранчевої революції»".

На площу стягнуті значні сили міліції, які відокремлюють «помаранчевих» від масовки з декількох сотень осіб, яких зібрала тут Партія регіонів на чолі з екс-депутатом Олегом Калашніковим. Сцену, встановлену Калашниковим, охороняють понад півтори тисячі бійців "Беркуту". Поспішають з роботи кияни висловлюють невдоволення шумом на Майдані і сміттям, який кидають на тротуар учасники акцій,- пише «Новый Регион – Киев».

"Проте людей це вже не зупиняє. В колоні видно чимало афганців, які брали участь у штурмі Верховної Ради", - повідомляє прес-служба КУПР.
«Біло-сині» встановили на Майдані потужну апаратуру, яка заглушає виступи «помаранчевих». Останні періодично скандують гасла зразка 2004 року - «Разом нас багато!» І більш сучасні - «Банду - геть!».



Голова Коаліції учасників помаранчевої революції Сергій Мельниченко намагався умовити Калашникова припинити провокації, проте то не погодився.

Як повідомляє кореспондент "Української правди" "Беркут" стримав натовп, відбулися нечисленні сутички.



"Прихильники Майдану спробували вирватися на проїзжу частину Хрещатика. "Беркут" відтіснив їх назад. Рух не перекрито", - повідомляє журналіст.
Число маніфестантів потроху збільшується у міру того, як на площу підтягуються члени БЮТ, до того мітингували біля стін СІЗО.

Джерело: Українська правда.  Фото від: nr2.com.ua.

Категория: Политика | Добавил: Informator (22.11.2011)
Просмотров: 442 | Теги: протест, онлайн, киев, Україна, Майдан, помаранчева революція | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar