Главная » Статьи » Новости » Бізнес

БІЛЛ ГЕЙТС: 11 ПОРАД МОЛОДИМ ЛЮДЯМ

(фото: jokeroo.com)

Багато хто з нас щодня користуються програмними продуктами компанії Microsoft. Безумовно, Білл Гейтс, її засновник, повернув комп'ютерну індустрію в сторону "домогосподарок". Білл Гейтс домігся нинішнього свого рівня аж ніяк не випадково. Він завжди дотримувався свого набору правил, алгоритму, який допомагав йому у здавалося б безвихідних ситуаціях.

Білл вважає, що школа не навчить своїх вихованців приймати дійсність такою, яка вона є. Тому Білл Гейтс виділив 11 порад, які повинні підготувати випускників до реального і часом вкрай жорстокого життя. Беручи до уваги ці поради від одного з найбільш відомих і багатих людини, кожна людина отримає шанс досягти рівня засновника компанії Microsoft.

Ось ці 11 порад:

1) Життя несправедливе - звикніть з цим фактом.

2) Миру наплювати на твоє самовідчуття та самоповагу.
Світ чекає від тебе яких-небудь досягнень, перед тим як прийняти до уваги твоє відчуття власної поваги і гідності.

3) Дуже малоймовірно, що тобі почнуть платити 40 тисяч в рік відразу після закінчення школи. Ти не станеш віце-президентом компанії з лімузином і особистим шофером, поки ти не заслужиш цього.

4) Якщо ти думаєш, що твій вчитель суворий і вимогливий, - дочекайся знайомства зі своїм босом. На відміну від вчителя, кар'єра боса залежить від того, як ти справляєшся зі своїми завданнями.

5) Обсмажувати бургери в Макдоналдсі - не нижче твоєї гідності. Твої прадіди назвали б будь-яку - навіть таку - роботу «добрим шансом».

6) Не поспішай звинувачувати у кожній своїй невдачі своїх батьків. Не ний і не носись зі своїми невдачами по дорозі життя, а спробуй вчитися на них.

7) До твого народження твої батьки не були такими нудними і нецікавими людьми, якими вони здаються тобі зараз. Вони стали такими, заробляючи на твоє безтурботне дитинство, перучи твій одяг і слухаючи твою нескінченну балаканину про те, який ти класний. Тому, перед тим як вирушати рятувати ліси Амазонки від знищення жадібним поколінням твоїх батьків, спробуй для початку привести в порядок свою кімнату.

8) Твоя школа відмінила поділ на переможців і лузерів, життя - ні. У деяких школах припинили ставити погані оцінки і дозволили декілька разів здавати тест. Це не має ні найменшого відношення до того, що відбувається в реальному житті.

9) Життя не розділена на семестри, літніх канікул в ньому не існує, і дуже мало роботодавців зацікавлені в тому, щоб допомогти тобі знайти твоє власне «я». Тобі доведеться робити це в твій особистий час.

10) Не плутай реальне життя з тим, що показують по телевізору. У житті людям доводиться більшу частину часу проводити не в кав'ярні, а на робочому місці.

11) Підтримуй добрі стосунки з «очкариками-ботаніками». Швидше за все, один з них коли-небудь стане твоїм начальником.

Ну як. Всі пункти виконуєте? Тоді ви просто приречені на успіх!

За матеріалами: liski-news.ru

Категория: Бізнес | Добавил: Informator (25.12.2011)
Просмотров: 1257 | Теги: Білл Гейтс, Bill Gates, поради, Успіх | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar