Главная » 2011 » Февраль » 7 » Work and Travel допоміг українським студентам обрати американських працедавців
19:15
Work and Travel допоміг українським студентам обрати американських працедавців
Студенти з усієї України проходили співбесіди у американських працедавців по програмі роботи і відпочинку в США Work and Travel, які відбулися в рамках 5-го щорічного «Ярмарку вакансій» сьогодні, 7 лютого, у Києві.

Організатором закладу виступила компанія Students Adventure, що з 2000 року проводить обмін студентами по програмі Work and Travel.

На ярмарок приїхали близько 200 студентів із усієї України. Вони отримали вичерпну інформацію щодо умов роботи в США протягом літніх канікул, особливостей праці та життя в Америці, звичаїв та культури. Про умови програми обміну розповідали представники всесвітньої освітньої організації CHI, котра опікується українськими студентами під час їхнього перебування в Америці.

Після спілкування з працедавцями студенти мали змогу підписати контракти на працевлаштування. Свої вакансії українським студентам запропонували компанії у сфері торгівлі, готельного та ресторанного бізнесу: Aramark (Нью Йорк), Johny Rockets (Огайо), Jamba Juice (Манхетен, Нью Йорк), Coffee Point (штат Аляска), Firemen Hospitality Group (Нью Йорк), Universal Pools (Вашингтон).

Відповідно до програми Work and Travel, студент будь-якого курсу має змогу протягом 3-4 місяців працювати у США. Контракт із працедавцем підписується заздалегідь. Останні 30 днів перебування у Америці молоді люди можуть присвятити подорожам.

Як повідомляло ІА «Світ освіт», у листопаді минулого року у Києві відбулася триденна міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар'єра – День студента» та виставка закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном».
 
Джерело: ІА «Світ освіт»
Категория: Образование | Просмотров: 529 | Добавил: Informator | Теги: робота, студенти, Америка, США, Work and Travel, працедавець | Рейтинг: 4.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar