Главная » 2011 » Апрель » 6 » Влада Севастополя дозволила своїм школярам знати українську мову погано
02:16
Влада Севастополя дозволила своїм школярам знати українську мову погано

Севастополь за підсумками зовнішнього незалежного тестування повинен увійти до п'ятірки лідерів на Україні по усіх дисциплінах, окрім української мови і української історії.

По двох останніх предметах місто повинне увійти до двадцятки (минулого року Севастополь зайняв 21-е місце за підсумками тестування по українській мові). Таке завдання перед управлінням утворення севастопольської держадміністрації поставив голова СГГА Валерій Саратов на засіданні комітету економічних реформ.

"Ми скрізь повинні потрапляти в п'ятірку. Я згоден для двох предметів зробити виключення. Ми можемо потрапити в 15 або 20 по українській мові і по українській історії, яка здається українською мовою. Про який успіх можна говорити зараз, коли місто Севастополь, у якого практично немає сільської зони, зайняло 18-е місце фізиці"? - сказав Саратов.

В той же час, керівник вважає, що з поставленим завданням галузь може впоратися тільки через п'ять років, оскільки необхідно розв'язати проблему поповнення педагогічний кадрів. На сьогодні в Севастополі серед працюючих учителів фізики - 35-36% пенсіонерів.

Міська рада має намір виділяти стипендії студентам, яких готуватимуть на учителів фізики Таврійський університет імені Вернадського і Севастопольський інститут ядерної енергетики.

Источник: «События»



Категория: События | Просмотров: 364 | Добавил: Informator | Теги: мова, зовнішнє незалежне оцінювання, Севастополь, влада, Україна, Крим | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar