Главная » 2010 » Декабрь » 2 » Візит представника посольства Ізраїлю в Україні до Маріупольського державного університету
18:52
Візит представника посольства Ізраїлю в Україні до Маріупольського державного університету
2 грудня Маріупольський державний університет  вдруге відвідала представник посольства Ізраїлю в Україні, директор Ізраїльського культурного центру в Дніпропетровську Олена-Хая Кароль.

У минулому році відбулося її знайомство з МДУ - пані Кароль взяла участь у святкуванні Днів ізраїльської культури, вперше організованих в Донецькій області. Тоді ж під час двосторонніх переговорів з керівництвом ВНЗ було вирішено питання про відкриття Ізраїльського культурного центру на базі факультету іноземних мов МДУ.

В ході нинішнього візиту Олена-Хая Кароль ознайомилася з результатами діяльності Ізраїльського освітньо-культурного центру МДУ, зустрілася зі студентами.

Ізраїльський освітньо-культурний центр при посольстві Держави Ізраїль в Україні відкритий в МДУ в квітні цього року з метою вивчення студентами мови, культури, традицій Ізраїлю. Завдяки фінансовій підтримці Ізраїльського культурного центру в Дніпропетровську більше 20 студентів Маріупольського державного університету факультативно вивчають іврит як третю іноземну мову, слухають лекції з історії і культури Ізраїлю.

Під час зустрічі з керівництвом університету секретар посольства Ізраїлю в Україні Олена-Хая Кароль дала високу оцінку діяльності Ізраїльського освітньо-культурного центру Маріупольського державного університету і висловила готовність надавати підтримку науковим, освітнім і культурним проектам Центру.

Джерело: Освіта.
Категория: Образование | Просмотров: 421 | Добавил: CHARISTA | Теги: Олена-Хая Кароль, Їзраїль, Маріуполь, МДУ, освітньо-культурний центр, Посол, університет | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 1
avatar
0
1 Jennifer • 08:16, 17.04.2012
What an awesome way to explain this-now I know evreythnig!
ComForm">
avatar