Главная » 2011 » Август » 31 » Відкрита реєстрація міжнародної студентської олімпіади BanksBattle
14:59
Відкрита реєстрація міжнародної студентської олімпіади BanksBattle

Битва банків для студентів!
У вересні 2011 р. стартує безпрецедентний за своїми масштабами освітній проект для студентів з країн СНД – Міжнародна олімпіада з управління банком «Banks Battle» (англ. - Битва Банків).

Організатором виступає найбільша бізнес-школа Росії – Російська академія народного господарства та державної служби при Президенті РФ. Генеральний партнер – Сбербанк Росії.

Олімпіада проводиться другий рік поспіль. У минулому сезоні учасниками змагання стали більше 4000 студентів провідних вузів 4 країн СНД.

Основою Banks Battle є комплексний бізнес-симулятор – комп'ютерна модель, яка імітує процес управління комерційним банком в умовах віртуального економічного середовища. Програма забезпечує рівні умови участі для всіх команд і неупередженість оцінки якості управління банком.

В ході Олімпіади студенти з Росії, України, Казахстану та Білорусії отримають можливість стати топ-менеджерами віртуальних банків і управляти ними протягом 4 ігрових років. Командам з 3-4 осіб належить розробити і послідовно реалізувати свою конкурентну стратегію, приймати від 30 управлінських рішень та аналізувати отримані фінансові результати.

Відбірний етап проходитиме через Інтернет, після чого кращі команди змагатимуться між собою в очних півфіналах. 10 кращих студентських команд СНД зустрінуться в кінці листопада 2011 р. у Москві, щоб визначити міжнародного чемпіона з управління комерційним банком.

Кращі команди отримають цінні призи від генерального партнера проекту – ВАТ Сбербанк. Головний приз – оплачена поїздка всієї команди до Гонконгу.

Взяти участь в Олімпіаді Banks Battle можуть студенти бакалаврату, спеціалітету та магістратури до 25 років.

Зареєструвати свою команду до 21 вересня можна на сайті www.banksbattle.ru.

Категория: События | Просмотров: 488 | Добавил: Gonoshilina | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar