Главная » 2011 » Январь » 24 » В Україні розпочався конкурс соціальної реклами "Я хочу жити саме ТАК!"
18:43
В Україні розпочався конкурс соціальної реклами "Я хочу жити саме ТАК!"

1 січня в Україні розпочався конкурс соціальної реклами "Я хочу жити саме ТАК!", учасниками якого можуть стати молоді люди віком від 15 до 35 років.

Організатором конкурсу є журнал "Довідник кадровика" Видавничого дому "Медіа-ПРО", який продовжив традицію реалізації соціальних проектів, започатковану минулого року.

Конкурс проводиться за офіційної підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства екології та природних ресурсів, Міністерства в справах сім'ї і молоді АР Крим, Головного управління у справах сім'ї та молоді КМДА, обласних державних адміністрацій.

Призовим партнером конкурсу, що надає 5 грошових премій по 8 тисяч гривень переможцям у кожній з п’яти конкурсних тем, стала компанія "Natali Bolgar".

Конкурсними темами для соціальної реклами обрано такі:

1. "Гарна освіта сьогодні - справжній професіонал завтра" - тема пропаганди якісної і доступної освіти для кожного громадянина, професіоналізму в усіх галузях життя країни як гарантії міцної і сильної держави.

2. "Чиста планета починається із кожного з нас" - тема збереження екології, захисту навколишнього середовища.

3. "Українці - нація здорових людей" - тема присвячена здоровому способу життя, боротьбі з курінням, алкоголізмом, наркоманією, правопорушеннями, пристрастю до азартних ігор.

4. "Розумне суспільство проти насильства…" - охоплює весь спектр питань, пов’язаних із застосуванням фізичної сили чи різного роду погроз стосовно дітей, підлітків, молоді для нав’язування своєї волі.

5. "Моя сім’я - моє багатство" - тема, яка сприяє орієнтації молоді на створення сім’ї, народження дітей, популяризацію сімейних цінностей у молодіжному середовищі, взаємозв’язок поколінь.

Роботи потрібно надсилати на адресу: Київ, вул. М.Раскової, 11 корп. "А", а/с 185 з поміткою: "Організаційний комітет Конкурсу "Я хочу жити саме ТАК!".

Категория: События | Просмотров: 679 | Добавил: Informator | Теги: конкурс, соціальна реклама | Рейтинг: 4.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar