Главная » 2011 » Апрель » 19 » В Чернігові відбудеться конференція на тему "Вільне програмне забезпечення в освіті, науці і бізнесі"
11:16
В Чернігові відбудеться конференція на тему "Вільне програмне забезпечення в освіті, науці і бізнесі"

У Чернігівському державному технологічному університеті 19-20 травня 2011 року відбудеться друга науково-практична конференція
"Вільне програмне забезпечення в освіті, науці і бізнесі".


Запрошуємо Вас та Ваших колег прийняти участь в другій регіональній конференції "Вільне програмне забезпечення в освіті, науці і бізнесі", що відбудеться в Чернігівському державному технологічному університеті 19-20 травня 2011р.

Мета конференції — формування спільноти фахівців, зацікавлених в розробці, використанні та впровадженні ВПЗ, обмін досвідом з використання вільного програмного забезпечення (ВПЗ), обговорення перспектив розвитку ВПЗ, налагодження взаємодії з бізнесом, що розробляє, впроваджує, супроводжує або використовує ВПЗ.

В програмі конференції планується проведення двох пленарних засідань і семінарів за напрямами:

Перше пленарне (19.05.2011р. о 14:45) - обговорення проблем впровадження та використання ВПЗ в освіті і науці, а також в секторі державного управління.

Друге пленарне засідання (20.05.2011р. о 14:45) — доповіді з напрямку взаємодії освітніх закладів з бізнесом, стану розвитку ринку ВПЗ в Україні і світі та перспективам розвитку ВПЗ.

Якщо Вас зацікавила тема конференції і Ви бажаєте зробити доповідь, просимо надіслати тези доповідей та контактну інформацію на адресу conference@stu.cn.ua до 20 квітня 2011р.

Участь в конференції безкоштовна.

Для іногородніх учасників за попереднім замовленням будуть зарезервовані місця в готелях міста біля університету. Для резервування місць в готелі просимо Вас надіслати електронною поштою дані про кількість місць та номер контактного телефону на вказану вище адресу до 20.04.2011р. Проживання в готелі — за рахунок учасників.

Заїзд та реєстрація учасників конференції — 19.05.2011р. З 9:00 до 13:00 в головному корпусі Чернігівського державного технологічного університету за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 95.

Додаткова інформація буде розміщена на сайті університету за адресою http://stu.cn.ua та на сайті кафедри інформаційних та компьютерних систем http://cs.stu.cn.ua.
Хижняк Андрій Васильович, ст. викл. каф. ІКС ЧДТУ, відповідальний секретар конференції: alf@stu.cn.ua.

Категория: События | Просмотров: 448 | Добавил: Informator | Теги: конференція, програмне забезпечення, Open Source, Linux, Чернігів, освіта, It, конференції | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 1
avatar
0
1 Auth • 07:34, 11.07.2012
I think you've just captured the answer pfertecly
ComForm">
avatar