Главная » 2011 » Декабрь » 16 » В Чернігові реєстрація на ЗНО-2012 розпочнеться з 1 січня
01:49
В Чернігові реєстрація на ЗНО-2012 розпочнеться з 1 січня

З 1 січня розпочнеться реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень випускників загальноосвітніх навчальних закладів, яка триватиме до 20 лютого.

Тестування відбудуться з 15 травня по 7 червня з 10-ти предметів: з української мови та літератури, математики, історії України, всесвітньої історії, фізики, хімії, географії, біології, російської мови та іноземної мови (англійської, німецької, французької, іспанської). 

Обов’язковим предметом ЗНО для всіх вступників 2012 року залишається українська мова та література, інші пропонуються на вибір. Уперше у 2012 р. абітурієнти складатимуть тест із всесвітньої історії.
Основною новацією ЗНО-2012, у порівнянні з попередніми роками, є скорочення кількості предметів тестування, що зможуть скласти абітурієнти. Відповідно до Порядку проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2012 році, затвердженого Міністерством освіти і науки України, абітурієнти мають право на складання тестів не більше як з 4-х предметів.

Графік проведення тестів:
15 травня - хімія;
17 травня - російська мова;
19 травня - географія;
21 – 22 травня - математика;
24 травня - всесвітня історія;
26 травня - іноземна мова (англійська, німецька, французька, іспанська);
28 – 29 травня - українська мова і література;
31 травня – 1 червня - історія України;
05 червня - фізика;
07 червня - біологія.

Вступники 2012 року матимуть право подавати сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, отриманий у 2012 році, або сертифікати за 2008-2011 роки.
Як повідомили у науково-методичному центрі управління освіти міської ради, реєстрація для проходження ЗНО здійснюється самостійно з використанням інформаційних технологій та поштового зв’язку. Для цього потрібно отримати з сайту Українського центру оцінювання якості освіти (www.testportal.gov.ua, kievtest.org.ua) інформацію про спеціальну програму, розроблену спеціалістами Центру, та сформувати необхідний пакет документів, який відправити поштою до Київського регіонального центру.

За інформацією управління освіти міської ради зимові канікули у школярів розпочнуться з 26 грудня 2011 року та триватимуть по 10 січня 2012 року.
Під час канікул у загальноосвітніх навчальних закладах будуть організовані заняття гуртків, спортивних секцій, екскурсії по пам’ятних місцях Чернігова та інші заходи.

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

Категория: Образование | Просмотров: 466 | Добавил: Informator | Теги: Чернігів, зовнішнє незалежне оцінювання, Абітуріент | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar