Главная » 2011 » Ноябрь » 28 » В Чернігівській філії КСУ відбулася зустріч із студентами з Польщі, що проходять стажування за обміном
03:19
В Чернігівській філії КСУ відбулася зустріч із студентами з Польщі, що проходять стажування за обміном

В Чернігівській філії КСУ відбулася чергова зустріч із студентами з Польщі, що проходять стажування в університеті  Київського славістичного кожного року в рамках міжнародного співробітництва та обміну студентами.

Польські студенти є представниками з Університету імені Адама Міцкевича (м. Познань), Університету м. Ополє та Західно-Чеського Університету (м.Плзень). Гості мали можливість переглянути цікавий фільм про славнозвісне місто Чернігів, ознайомитись із легендами, віхами історії, архітектурними спорудами та пам'ятками.

 

"Всю красу нашого міста вони побачили під час екскурсії стародавньою частиною нашого міста разом з викладачами польської мови Водницькою Н.В. та чеської мови Калити Л.В., заступником директора з виховної та профорієнтаційної роботи Мітькіною О.В., а також зі студентським активом", - повідомляє джерело Чф КСУ.

 

 

Cтуденти мали чудову нагоду поспілкуватися польською та чеською мовами та поцікавитися у студентів-іноземців питаннями щодо системи освіти, міжнародних відносин, студентського життя, життя молоді, можливістю поїздки до Польщі та Чехії для поглиблення знання мови.

 

Гості з Чеської республіки залюбки відвідали практичне заняття з чеської мови на 5-му курсі спеціальності "Менеджмент організацій" та взяли активну участь у висвітленні теми заняття.

Приємний подарунок - народна польсько-українська пісня "Hej, soko?y!" у виконанні студентів 3 курсу спеціальності "Міжнародна інформація" - дуже вразив польських студентів. Зустріч була доброзичлива, спокійна, приємна, цікава, весела для всіх студентів.

 

Інформація надана прес-службою Чернігівської філії Київського славістичного університету.

Категория: События | Просмотров: 343 | Добавил: Informator | Теги: міжнародні відносини, Чернігів, стажування, КСУ, студенти, обмін студентів | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar