Главная » 2011 » Декабрь » 15 » Ужгородський національний університет відкрив кабінет українсько-угорської дружби
10:52
Ужгородський національний університет відкрив кабінет українсько-угорської дружби

Ужгородський національний університет відкрив кабінет українсько-угорської дружби

Ідея створення кабінету українсько-угорського співробітництва на факультеті міжнародних відносин УжНУ виникла навесні. Завдяки плідній співпраці обох сторін задум втілили в життя за кілька місяців і приурочили його двадцятиріччю дипломатичних стосунків між Україною та Угорщиною. Новостворений кабінет добре технічно оснащений та забезпечений науковою бібліотекою, якою зможуть користуватися студенти УжНУ.

В урочистій події, присвяченій двадцятиріччю дипломатичних стосунків між двома країнами, взяли участь проректор УжНУ з навчальної роботи Олександр Сливка, декан факультету міжнародних відносин Михайло Палінчак, заступник голови Закарпатської обласної ради Андрій Сербайло, доцент кафедри міжнародних відносин УжНУ Ален Панов та генеральний консул Генконсульства Угорщини в Україні Йожеф Бочкаї.

«Угорська Республіка була однією з перших, яка визнала Україну як незалежну державу. Наше добросусідство дає хороші плоди, тому вірю, що Генконсульство й надалі матиме змогу брати участь в навчально-виховному процесі університету», - висловив сподівання Йожеф Бочкаї. Заступник голови Закарпатської обласної ради Андрій Сербайло зауважив, що відкриття українсько-угорського кабінету – непересічна подія для студентів Ужгородського національного університету та області загалом.

Прес-служба УжНУ
 Фото Миколи Прохорова 

Категория: События | Просмотров: 395 | Добавил: Informator | Теги: студенти, ужгород, міжнародні відносини | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar