Главная » 2010 » Ноябрь » 8 » Україна та Польща. Обмін досвідом студентського руху
15:52
Україна та Польща. Обмін досвідом студентського руху
 З 10 по 18 жовтня 2010 року відбулося стажування лідерів студентського самоврядування України в Польщі. Організаторами виступили Українська асоціація студентського самоврядування та Парламент студентів республіки Польща. Українські студенти відвідали польські виші та познайомилися з активістами студентського самоврядування сусідньої країни. 

Загалом у проекті взяло участь 50 українських студентів, що пройшли відбір з понад 400 бажаючих. Учасники були розподілені на 4 групи і відвідали такі міста як: Варшава, Краків, Шедельце та Люблін. Учасники стажування відвідали численні тренінги, семінари та цікаві зустрічі. Фіналом програми стала об’єднана конференція в Любліні, під час якої студенти обмінялися досвідом перебування в різних містах та підбили підсумки стажування.

Українська асоціація студентського самоврядування бажає всім учасникам проекту плідної подальшої роботи та втілення отриманих знань та навичок. Чекаємо на вас та ваші ідеї!
Категория: Образование | Просмотров: 438 | Добавил: CHARISTA | Теги: Польща, рух, Обмін, Студент, Україна | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar