Главная » 2011 » Январь » 28 » У Луганську відкрили Мобільну школу комп'ютерної й інтернет-освіти для людей з фізичними обмеженнями
18:05
У Луганську відкрили Мобільну школу комп'ютерної й інтернет-освіти для людей з фізичними обмеженнями
28 січня в холі 2-го поверху Луганської обласної наукової бібліотеки ім. М.Горького відбулася урочиста церемонія відкриття Мобільної школи комп'ютерної й інтернет-освіти для незахищених груп населення.
Про це повідомляє офіційний сайт наукової бібліотеки.

Завдяки цьому проекту люди, обмежені в русі і зорі, зможуть навчитися користуванню ПК в будь-якому зручному для них місці (удома, в товариствах інвалідів, в бібліотеках). Як розповіла тренер Наталія Діда, "людину з фізичними обмеженнями не завжди можна привести до бібліотеки, щоб дати життєво необхідну інформацію. Ми повинні йти до них додому, в товариство інвалідів, привозити нові інформаційні технології, ноутбуки, комп'ютерну техніку, щоб навчити людину користуватися нею і шукати інформацію".

На першому етапі школа працюватиме протягом року, навчатися в ній будуть 39 осіб: 14 осіб з проблемами зору і 25 з проблемами руху. Для кожного з них тренери складуть індивідуальний графік занять. Окрім цього, плануються тренінги для бібліотекарів по роботі з цією категорією людей. Організатори школи підкреслюють, що це не разова акція і сподіваються, що цей досвід пошириться по всіх бібліотеках.

29 січня о 13:00 літературно-музична вітальня відділу мистецтв Луганської обласної наукової бібліотеки ім. М.Горького запрошує любителів поезії і музики на творчу зустріч "Роздуми про науку і віру".
Джерело : Освітній портал.
Категория: Образование | Просмотров: 364 | Добавил: Informator | Теги: освіта, Луганськ | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar