Главная » 2011 » Февраль » 26 » У Києві відбулася Третя нарада партнерів Альянсу Програми сприяння зовнішньому тестуванню в Україні
19:10
У Києві відбулася Третя нарада партнерів Альянсу Програми сприяння зовнішньому тестуванню в Україні
18 лютого 2011 року директор Українського центру оцінювання якості освіти Зайцева Ірина взяла участь у Третій нараді партнерів Альянсу Програми сприяння зовнішньому тестуванню в Україні (USETI Legacy Alliance).

У роботі наради також брали участь представники партнерів Альянсу: Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Американських Рад з міжнародної освіти: ACTR/ACCEL, Американських дослідницьких інститутів (American Institutes for Research); Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, та представники провідних освітніх програм в Україні.

На нараді було обговорено низку питань, зокрема про: результати роботи Альянсу за півріччя, проведення підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання та вступної кампанії 2011 року, план діяльності Альянсу на майбутнє та прийняття до Альянсу нових членів.
Категория: Образование | Просмотров: 327 | Добавил: Informator | Теги: освіта, Зовнішнє тестуваня, Абітуріент, знання | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar