Главная » 2011 » Март » 10 » Табачник: Подавати заяву на вступ до ВНЗ можна через Інтернет
13:19
Табачник: Подавати заяву на вступ до ВНЗ можна через Інтернет
Цього року абітурієнти українських ВНЗ зможуть подавати заяву на вступ в електронному вигляді через інтернет.

Про це заявив міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник.

Міністр освіти наголосив, що абітурієнт може подавати документи в електронному вигляді, необов’язково зі свого комп’ютера. Єдина умова - щоб комп’ютер, з якого відсилають документи, мав персональну адресу.

За словами Д.Табачника, подача документів абітурієнтів цього року поширюватиметься на ВНЗ III та IV рівнів акредитації, які здійснюють підготовку за програмою бакалаврату. Він також повідомив, що оригінали документів абітурієнти зможуть подати до навчальних закладів після того, як буде опублікований список, і абітурієнт переконається, що його зарахували студентом.

"За цей рік, який працював новий склад міністерства освіти, нами за допомогою фахівців харківських вищих навчальних закладів, зокрема Харківського національного університету радіоелектроніки, політехнічних інститутів, розроблено та буде презентовано 12 березня унікальний проект, який називається "Електронний вступ". Тобто з метою неповторення минулорічної ситуації, взагалі, щоб не було черг, кожен абітурієнт України зможе подати заяву на вступ до вищого навчального закладу в електронному вигляді за допомогою мережі Інтернет, при чому не обов’язково зі свого комп’ютера, але за умови, що цей комп’ютер буде мати персональну адресу", - зазначив Д.Табачник.

Міністр освіти повідомив, що ця програма вже пройшла тестування, і 12 березня цього року проект "Електронний вступ" буде презентований.

Джерело: Освітній потрал,
Категория: События | Просмотров: 561 | Добавил: Informator | Теги: ВНЗ, Тести, освіта, Інтернет, абітурієнт, Дмитро Табачник | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar