Главная » 2010 » Декабрь » 18 » Створення повноцінного глянцевого журналу протягом 24 годин
15:33
Створення повноцінного глянцевого журналу протягом 24 годин


Днями в Чернігові відбудеться надзвичайне дійство – створення повноцінного глянцевого журналу протягом 24 годин.

Як заявили самі організатори цього проекту - "Ми поставили собі за мету створити за 24 години повноколірний журнал, тематикою якого стане: сучасна культура, чернігівське мистецтво, Чернігів з іншого боку."

На даний момент близько 40 найкращих молодих митців, журналістів, фотографів  міста Чернігів дали попередню згоду на участьт у проекті.

Серед них можна буде побачити: Олега Синельника – художника, Богдана Гуляй – фотографа та поета, Тетяну Кузік – художника, верстальника, Тетяну Пожидаєву – поетессу, Антона Конопатського – фотографа, Оксану Стельмах – журналіста, Ірину Бринзу – фотографа, Катерину Сінотову – декоратора, фотографа, Олексія Китовича – фотографа, Сергія Буштрука – дизайнера, Івана Матвєєва – телеведучого, Валерія Литовченко – журналіста, редактора, Наталію Піпкун – організатора, Валерія Мамонтова – драматурга та інших.

"Цим проектом ми збираємося привернути увагу до нашого міста як до цікавого творчого та туристичного осередку." - сказала Александра Стародуб, одна з організаторів.


Info:  

Сайт проекту: http://chernigov24.com.ua

Протягом 24 годин (10 ранку 18 грудня – 10 ранку 19 грудня) буде працювати редакція журналу. За цей час буде створено тему номеру, назву, дизайн, всі необхідні текстові, фото та художні матеріали та заверстано журнал в форматі Pdf. Весь цей час події, що відбуватимуться в редакції будуть транслюватися on-line в Інтернеті, фото в соціальних сітях. За домовленістю анонси даного проекту будуть розміщені в друкованих та інтернет-виданнях міста, сюжети розміщені на телеканалах міста.

Категория: Образование | Просмотров: 541 | Добавил: CHARISTA | Теги: Чернігів, журнал24, CHERNIHIV, ЧЕРНИГОВ, журнал, chernihiv24, город | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 1
avatar
0
1 CHARISTA • 09:48, 21.12.2010
клевый журнал
ComForm">
avatar