Главная » 2011 » Ноябрь » 28 » Студентів Флориди змусили використовувати планшет iPad при навчанні
14:11
Студентів Флориди змусили використовувати планшет iPad при навчанні

Студентів Флориди змусили використовувати планшет iPad при навчанні (фото: ipadsforeducation.vic.edu.au)

Технічний коледж Флориди прийняв для себе доленосне рішення. Більше їх студенти не зможуть сказати, що не знали про те, що змінено розклад або не встигли взяти потрібну методичку. Кожному учню і викладачу керівництво навчального закладу вирішило видати за індивідуальному порядку по планшету Apple, про це повідомляє інтернет-видання OrlandoSentinel.

Вони будуть синхронізуватися з програмою навчання, методичними посібниками, підручниками, розкладом і нотатками. Всі зміни будуть надходити миттєво на планшети і студент не зможе посилатись на те, що небачив чи забув.

У відділеннях коледжу, розташованих в Орландо, Кіссіммі, Деленд, Лейкленд і Пемброк-Пайнс, починаючи з понеділка, вже почнеться видача iPad.

Він повністю буде знаходитися у власності учня, але продати його він не зможе, поки не закінчить повністю навчання та не отримає диплом. Вартість гаджета буде входити в оплату за коледж і буде зніматися протягом всіх років навчання.

Популяризація планшетів дозволяє поліпшувати якість освіти і отримувати широкий доступ до навчального процесу будь-якому студенту та викладачу. Будемо сподіватися, що невдовзі подібна практика почне з'являтися і на просторах нашої Батьківщини, хоча б на прикладах окремих навчальних закладів.

Категория: События | Просмотров: 396 | Добавил: Informator | Теги: США, освіта, електроний підручник, студенти, Планшет, світ | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar