Главная » 2011 » Март » 1 » Студенти Луганського національного університету відмітили 90-річчя ВНЗ флеш-мобом
19:58
Студенти Луганського національного університету відмітили 90-річчя ВНЗ флеш-мобом
Луганський національний університет імені Тараса Шевченка відмічає 90-річчя з дня основи. У ювілейний день народження студенти подарували Внз перший в історії університету колективний рекорд, збудувавши навколо учбових корпусів "Живі обійми".

По стартовому сигналу, що означав початок флеш-моба, в різні боки з рук в руки студенти передавали над головами 2 величезних цифри "9" і "0". Коли живі хвилі з цифрами зімкнулися, цифри з'єдналися в символічну цифру 90.


Під час святкового флеш-мобу співали пісню: популярний твір "Університетська пісня", написаний Центром студентської культури і дозвілля ЛНУ. Студентський колектив відправив заявку на реєстрацію рекорду в "Книгу рекордів України".

Хлоп'ята та дівчата, які брали участь в святковому флеш-мобі, побили рекорд України - це був наймасштабніший флеш-моб. Обняти університет зібралися близько 4 тисяч студентів. Флеш-моб вважається наймасштабнішим в Луганську.

Джерело: портал Students.
Фото: pbl.com.ua




Категория: Образование | Просмотров: 348 | Добавил: Informator | Теги: студенти, флеш-моб, ВУЗ, Луганськ, рекорд України | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar