Главная » 2011 » Ноябрь » 23 » Студенти КПІ послали Табачника на тра-та-та
12:40
Студенти КПІ послали Табачника на тра-та-та

(фото: kpi.ua.)

18 листопада студенти продовжують святкувати своє професійне свято. На Площі Знань НТУУ «КПІ» (площа між ДК КПІ, бібліотекою та 7-м корпусом) перед початком першої пари з'явився напис «Табачника на х*й!»

Напис виконано у відтінках рожевого кольору. Розмір літер -- близько 4-х метрів. Напис добре видно з висоти пташиного польоту.

"В такий спосіб студенти КПІ разом з університетським відділенням БРАТСТВА висловили свою громадську позицію щодо антиукраїнської діяльності та політичних перспектив міністра освіти Табачника. Під час акції ніхто не постраждав. Студенти та викладачі КПІ радо вітали ініціативу молоді", - приписано повідомлення [самими учасниками, Братством - ред.] під самим відео на сервисі YouTube.

Що цікаве, вобдночас під сам відео, в коментарях особа яка підписалась як представник прес-служби НТУУ «КПІ» повідомляє, що КПІ жодного відношення до цієї акції не має.

"Заявляємо, що студенти КПІ не мають жодного відношення до цієї акції. Водночас, звертаємося до очільників МОНМС з проханням невідкладно оголосити конкурс на посаду ректора НТУУ «КПІ» та надати колективу університету можливість самостійно обрати свого керівника, оскільки необгрунтоване затягування вирішення цієї проблеми дестабілізує діяльність колективу, робить ситуаціє малокерованою та починає втягувати в неї сторонні деструктивні сили. Прес-служба НТУУ «КПІ»".

Відео:

Категория: Образование | Просмотров: 318 | Добавил: Informator | Теги: Табачник, братство, протест, студенти, кпі | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar