Главная » 2011 » Декабрь » 15 » Студенти географічного факультету УжНУ відзначили День першокурсника та обрали міс і містера
10:30
Студенти географічного факультету УжНУ відзначили День першокурсника та обрали міс і містера


Студенти географічного факультету УжНУ відзначили День першокурсника та обрали міс і містера

Студенти географічного факультету УжНУ зуміли якісно та гармонійно поєднати два свята – День першокурсника та конкурс «Міс і містер». Організатори заходу подбали про те, щоб воно було видовищним та цікавим. Сьомий за рахунком День першокурсника географічного факультету вразив глядачів креативними ідеями учасників та активною глядацькою залою.

«Про популярність Дня першокурсника свідчив той факт, що охочих його відвідати було на багато більше, ніж запрошень, - зауважив декан географічного факультету Степан Поп. – 2011 рік став рекордним для нашого факультету, адже цьогоріч першокурсниками стали аж 125 осіб». Збільшення кількості студентів позитивно відобразилося на якості святкування, адже, як зазначила заступник декана географічного факультету Неоніла Машика, «така група підтримки в учасників була вперше за 7 років».

«Святковий вечір організований на високому рівні, - ділилися враженнями глядачі, - адже виходи конкурсантів були оригінальними та неочікуваними». Марія Транчич, студентка другого курсу спеціальності «туризм», зазначила, що особливе враження на неї справив останній вихід під назвою «Вечірка»: «Офіціанти, фотографи, журналісти й запрошені у вечірньому вбранні – все виглядало по-спражньому». Не менш цікавим був вихід під назвою «Європейські країни», під час якого своїм зовнішнім виглядом пари презентували Іспанію, Норвегію, Німеччину, Грецію, Італію та Росію. Уміння рухатися й навіть виконувати незначні акробатичні трюки учасники конкурсу мали можливість продемонструвати під час виходу «Євро-2012».

Не сумували глядачі й у проміжках між виходами учасників, адже розважали їх відомі закарпатські колективи: студія сучасного танцю «Бліц», клуб історичних реконструкцій «Меч Оріона» та народний ансамбль танцю «Веселка». Свою активність глядацька зала продемонструвала під час вибору «Міс і містер глядацьких симпатій», подарувавши шквал оплесків Христині Варзі та Євгену Довгану. Титул «Міс і містер географічного факультету» цього року вибороли студенти спеціальності «туризм» - Емілія Даков та Роберт Юрик.

Детальніше фото можна переглянути тут.
 Мар’яна УЛИГАНЕЦЬ, Прес-служба УжНУ.  Фото Миколи Прохорова. 

 

  

  

  

  

Категория: Образование | Просмотров: 478 | Добавил: Informator | Теги: студенти, ужгород | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar