Главная » 2011 » Март » 10 » Сімферополь: молоді політологи взяли участь в обговорені проблем в підготовці майбутніх спеціалістів
13:09
Сімферополь: молоді політологи взяли участь в обговорені проблем в підготовці майбутніх спеціалістів
9 березня 2011 учасники Сімферопольської міської організації Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Спілка молодих політологів України» взяли участь у черговому засіданні Асоціації політологів Криму, в ході якого відбулася презентація навчального посібника відомого кримського політолога, ректора Кримського університету культури, мистецтв і туризму, депутата Сімферопольської міської ради, доктора філософських наук, професора, заслуженого діяча культури Автономної Республіки Крим та України, Співголови Асоціації політологів Криму, голови Кримського вірменського товариства Олег Аршавирович Габрієлян «Політична наука. Вступ до спеціальності».

Крім того, на засіданні обговорювалися:
- Оголошення конкурсу на кращу дипломну роботу по спеціальності «Політологія»;
- Проект літньої політологічної школи;
- Позитивні сторони курсу «вступ до спеціальності»;
- Проблема перекладу політологічних термінів з іноземних мов і різниця між поняттями «політична наука» і «політологія»;
- Позитивні та негативні сторони реформ, що проходять в цей час в Україні.
 
У ході засідання було показано фільм про кафедру політології філософського факультету Таврійського національного університету ім. В.І. Вернадського.
 
За словами секретаря Сімферопольської міської організації Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Спілка молодих політологів України» Ревунової Тетяни якісно новим і корисним є випущене Олегом Аршавирович навчальний посібник для політологів-студентів, особливо першокурсників, які поки ще не знають чим вони надалі будуть займатися і які плюси існують у цієї професії.
 
«У посібнику дано не тільки суто теоретичний матеріал про науку, але й дані вкрай корисні поради з написання курсових, побудові подальшої кар'єри, написання резюме, провідні політологічні видання та інша корисна інформація для студентів-політологів.
 
З приводу реформ нашої влади хочеться сказати тільки те, що якими б вони не були, завжди буде та частина населення, яка буде незадоволена ними. Особливо в тій своїй частині, на яку і направлені ці реформи », - резюмувала Тетяна Ревунова.
 
Прес-служба Сімферопольської міської організації
ВМГО «Спілка молодих політологів України»
Категория: Образование | Просмотров: 301 | Добавил: Informator | Теги: молодіжна організація, політологи, студенти, Сімферополь, Крим | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar