Главная » 2011 » Октябрь » 18 » Розпочато підготовку всеукраїнського студентського референдуму
00:05
Розпочато підготовку всеукраїнського студентського референдуму

Національний студентський союз, Студентський захист та Асоціація правозахисних організаторів студентів розпочали підготовку всеукраїнського студентського референдуму щодо їхнього ставлення студентів до освітніх реформ.

Мета, яку ми ставимо - не лише вивчити думку студентів та отримати достовірну інформацію про їх ставлення до освітніх реформ, але й підвищити правову обізнаність українських студентів.

Предмет опитування - нова редакція Закону України "Про вищу освіту", яка розроблена експертною робочою групою Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.


Проведення референдуму заплановане на 24 жовтня цього року. Опитування буде проводитися за принципом "швейцарського" референдуму, коли усі охочі без жодного примусу зможуть взяти участь в опитуванні.

Національний студентський союз запрошує кожного небайдужого долучитися до організації референдуму та взяти участь у опитуванні!
Категория: События | Просмотров: 311 | Добавил: Informator | Теги: студенти, Україна, закон, Всеукраїнський студентський референ | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar