Главная » 2011 » Июль » 4 » Південна Корея планує перевести всі підручники на цифрові з використанням таблеток до 2015 року
11:33
Південна Корея планує перевести всі підручники на цифрові з використанням таблеток до 2015 року


Південна Корея планує перевести всі підручники на цифрові, своп рюкзаки для таблеток до 2015 року

Хоч, негабаритних Kindle від Amazon не став ще вбивцею підручників, то принаймні одна країна рухається вперед з такими планами, тим самим давши зелене світло майбутнього покоління Samsung Execs.

Південна Корея оголосила на цьому тижні, що планує витратити більше $ 2 млрд. на розвиток цифрових підручників, замінивши папір у всіх своїх школах до 2015 року. Учням студентам будуть доступні безпаперові навчальні матеріали які будуть перебувати на сервері в хмарної системі. Як доповнення до традиційного контенту школярам видаватимуться мультимедійні таблетки.

Система також дозволить учяшімься продовжувати навчання прямуючи до навчального заведеніеа з дому роблячи віддалено роботу - звичайно, вони не будуть практикувати таеквондо на віртуальній матраці, але чи зможуть брати участь у віртуальному уроці з матіматіке або читання. Обидві програми чітко пропонують значні переваги для системи освіти країни.
Джерело: engadget.com.
 

Категория: Образование | Просмотров: 398 | Добавил: Informator | Теги: електроний підручник, Південна Корея, освіта, корея, таблетки | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar