Главная » 2011 » Март » 20 » Національний конкурс молодих журналістів "ЄВРО позаочі"
13:13
Національний конкурс молодих журналістів "ЄВРО позаочі"

 

Комітет громадського контролю ЧЄ-12 оголошує конкурс молодих журналістів «ЄВРО позаочі», який має на меті відкрити суспільству майбутніх «майстрів пера» та привернути увагу до гострих питань підготовки до ЄВРО-2012. Конкурс проходить з 10 березня по 28 травня 2011 року.

В першу чергу конкурс спрямований на студентів, які в майбутньому планують пов’язати себе, безпосередньо або опосередковано, з журналістикою, включаючи спеціальності журналістика, масові комунікації, міжнародна інформація, реклама, PR, продюсер, режисер, оператор тощо.

Головною метою конкурсу є шанс показати ставлення та позицію молодих журналістів до проблем та здобутків в процесі підготовки країни до ЄВРО-2012 крізь призму журналістських матеріалів, репортажів, відео та фото матеріалів.

Переможців обере, компетентне журі, до складу якого входять: Андрій Блінов, головний редактор, науковий редактор Український діловий журнал "Експерт"; Влодимир Різун, директор Інституту журналістики Київського національного університету ім. Тараса Шевченка; Тамара В'югина, Головний Продюсер Телеканалу "Перший Діловий"; Олександр Краснопьоров, керівник інформаційно-видавничої групи "Сек'юріті ЮЕй" та Деніс Сілантьєв, голова «Фонду розвитку олімпійського та молодіжного плавання», заслужений майстер спорту, Чемпіон світу та Європи, срібний призер Олімпіади в Сіднеї, за трьома номінаціями:

1. «Закулісний ЄВРО-хаус» (форма подачі матеріалів - відеорепортаж ).

Переможець отримає - 1000 грн.

2. «Відверто про ЄВРО» (форма подачі матеріалу - інтерв’ю, стаття)

Переможець отримає - 500 грн.

3. «ЄВРО-кадр» (форма подачі матеріалів - фоторепортаж).

Переможець отримає - 500 грн.

Також учасники конкурсу мають можливість отримати Гран-прі Конкурсу «ЄВРО позаочі» з грошовою винагородою 2 000 гривень.

Матеріали на конкурс можна надсилати на електронну адресу: konkurs2012@komitet12.org.ua


Джерело : Комітет громадського контролю ЧЄ-12

 

Категория: События | Просмотров: 621 | Добавил: Informator | Теги: євро, конкурс, Журналістика | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar