Главная » 2011 » Декабрь » 15 » На Географічному факультеті відбулась звітно-виборча конференція студентів
10:12
На Географічному факультеті відбулась звітно-виборча конференція студентів

На Географічному факультеті відбулась звітно-виборча конференція студентів

Чергова звітно-виборча конференція студентів географічного факультету пройшла 8 грудня у стінах головного корпусу Ужгородського національного університету. На порядку денному конференції в першу чергу були питання, що стосувались оновлення складу студентської ради факультету та затвердження делегатів від факультету до Конференції студентів та аспірантів УжНУ.

Відкрила засідання заступник декана з навчально-виховної роботи географічного факультету Неоніла Василівна Машика, яка урочисто привітала делегатів, розповіла про успіхи факультету у сфері студентського самоврядування та в громадському житті університету, подякувала студентській раді за активну роботу та побажала подальшої вдалої роботи майбутнім студентським лідерам.

Головуючий конференції – голова Студентської ради УжНУ та водночас голова студради географічного факультету Крістоф Томей розпочав роботу конференції зі звіту діяльності студентської ради факультету, яку очолював останні два роки та висловив побажання щодо подальшої діяльності студентського активу.

Наступним питанням, яке розглядали делегати, було обрання нового голови студентської ради факультету. На цю посаду було висунуто чотири кандидатури – Марію Транчич, Юрія Бисагу, Олександру Єрьомкіну та Віктора Опаленика. У результаті голосування головою студради було обрано студентку 2 курсу відділення туризму географічного факультету Марію Транчич . Юрій Бисага, студент 2 курсу відділення географії, Олександра Єрьомкіна, студентка 2 курсу відділення лісівництва, та Віктор Опаленик, студент 2 курсу відділення туризму, були затверджені заступниками голови студентської ради факультету.

Також конференція студентів географічного факультету затвердила список десяти делегатів до Конференції студентів та аспірантів УжНУ та двох кандидатів у делегати до Конференції трудового колективу університету.

Прес-служба студентської ради географічного факультету УжНУ
 

Категория: События | Просмотров: 356 | Добавил: Informator | Теги: студенти, ужгород | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar