Главная » 2011 » Сентябрь » 28 » Корпоративну угоду зі студенткою Києво-Могилянської академії Дар'єю Степаненко розривати не будуть
18:27
Корпоративну угоду зі студенткою Києво-Могилянської академії Дар'єю Степаненко розривати не будуть
Корпоративну угоду зі студенткою Києво-Могилянської академії Дар'єю Степаненко розривати не будуть. Вона буде продовжувати навчання в академії і отримає два дипломи. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів віце-президент з навчально-наукових студіях Національного університету "Києво-Могилянська академія" (НаУКМА) професор Володимир Моринець.

"Розривати корпоративну угоду з Дар'єю Степаненко ми не будемо. Вирішили це зробити, тому що люди не розуміють різниці між дипломом державного зразка та дипломом Києво-Могилянської академії. Будуть думати, що ми взагалі позбавимо її диплома", - сказав він.

"Вона порушила кілька пунктів корпоративного угоди, коли почала говорити, що виступає від всіх студентів Могилянки. Цього права їй ніхто не давав. Думаю, після вчорашньої академічної ради вона все зрозуміла", - додав він.

Нагадаємо, президент Києво-Могилянської академії Сергій Квіт після студентської ради у розмові з журналістами сказав, що корпоративна угода з Дар'єю розірвуть. Проте у своєму блозі він опублікував спростування цього рішення.

Студентка Д. Степаненко збирається розірвати корпоративну угоду з Києво-Могилянською академією. Про це вона сказала під час телефонної розмови з кореспондентом Gazeta.ua.

"Вчора на студентську раду президент Києво-Могилянської академії Сергій Квіт заявили, що корпоративна угода зі мною буде розірвано. Увечері він сам мені подзвонив і сказав, що скасував це рішення. Я відповіла, що подачки мені не потрібні. Тепер сама збираюся розірвати цю угоду ", - сказала вона.

"У мене склалося враження, що все це було заздалегідь сплановано. Своїми діями Квіт хотів показати, що робить жест доброї волі. Але мені це не потрібно. Рішення необхідно приймати відразу. А то здається, що Сергій Квіт не визначився, під кого хоче прогнутися ", - додала вона.
Категория: Образование | Просмотров: 280 | Добавил: Informator | Теги: навчання, ВУЗ, Київ, диплом, Києво-Могилянська академія | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar