Главная » 2011 » Ноябрь » 23 » Кабмін скасував не той статут Могилянки, причин для занепокоєння немає
23:39
Кабмін скасував не той статут Могилянки, причин для занепокоєння немає

Ввечері 18 листопада в ЗМІ з’явилася повідомлення про те, що Кабінет міністрів України звільнив з посади ректора «Острозької академії» і скасував статут Могилянки. В повітрі запахло паленим, втім причин для занепокоєння насправді немає.

Як пояснив на своїй сторінці у Facebook Сергій Квіт, була скасована Постанова КМУ від 2000 року, якою затверджувався наш попередній Статут.

«Із цього, 2011 року ми маємо новий (причому такий, який нам потрібний), що вже схвалювався Міністерством, оскільки НаУКМА тепер підпорядковується МОНМС. Тобто був зроблений формальний крок, який нічого не означає. Могилянка живе за новим Статутом, за який ми справді боролися (передусім за другу англійську мову) і в якому були збережені всі наші відмінності і навіть закладені нові можливості, пов'язані з програмами PhD. Тобто, за виразом класиків української літератури XIX століття, це ще не слушний час :-).», — зазначив Сергій Квіт, який є   президентом НаУКМА.

Категория: Образование | Просмотров: 280 | Добавил: Informator | Теги: Україна, освіта, університет, статут | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar