Главная » 2011 » Март » 19 » III Міжнародна конференція Українського форуму благодійників
10:55
III Міжнародна конференція Українського форуму благодійників

18 лютого відбулася III Міжнародна конференція Українського форуму благодійників. ВАМС «Альтернатива-В» взяла участь у круглому столі «Міжнародне волонтерство: сучасний досвід і можливості для українців та іноземців». Модератором виступила Ніна Кондратенко (заслужений Волонтер ВАМС «Альтернатива-В»).


До обговорення були запрошені Ірина Боднар (Віце-президент ВАМС «Альтернатива-В»), Оксана Юрик (міжнародний секретар ВАМС «Альтернатива-В», координатор роботи групи з розробки тренінгів),Дарина Рудчук (заслужений Волонтер ВАМС «Альтернатива-В), Тетяна Манілі (Бренд-менеджер s. r. l. «Cеntus Medical», заслужений Волонтер ВАМС «Альтернатива-В»), Зью Мі Тран Ті (Волонтер німецької програми Вельтверц і благодійного товариства допомоги інвалідам та особам з інтелектуальною недостатністю «Джерела»), Фелікс Шмідтке (Волонтер німецької програми Вельтверц і Київського центру німецької культури «Відершталь»), Катарина Аакконен (Волонтер за програмою Європейська волонтерська служба в Тернопільській спеціалізованій школі №5 з поглибленим вивченням іноземних мов).

Метою круглого столу було обговорення сучасних тенденцій розвитку волонтерства у світі, ознайомитися з міжнародними програмами, в яких можуть брати участь українські волонтери та іноземці.

Категория: События | Просмотров: 635 | Добавил: Informator | Теги: Україна, партнерство, волонтер | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar