Главная » 2011 » Июль » 14 » Донецький суд зупинив ліквідацію українських шкіл
00:43
Донецький суд зупинив ліквідацію українських шкіл
Донецький апеляційний адміністративний суд зупинив рішення Макіївської міськради про ліквідацію трьох україномовних шкіл Відповідне рішення суд прийняв 13 липня.

Суд скасував постанову центрально-міського районного суду Макіївки Донецької області від 2 червня 2011 року, яким було відмовлено в призупинення рішення Макіївської міськради від 25 березня 2011 про ліквідацію трьох україномовних шкіл № № 3, 27, 100.

Рішення адмінсуду оскарженню не підлягає. За словами представника позивачів Марії Олійник, у даній справі відбулося три засідання адмінсуду.

Незважаючи на те, що судді продовжували термін розгляд справи тільки для того, щоб почути представників Макіївської міської ради, на жодне з трьох засідань макіївські чиновники не з'явилися, продемонструвавши неповагу до суду, до батьків та дітям ліквідованих шкіл та жителів цих селищ Макіївки.

Нагадаємо, батьки учнів цих шкіл з березня домагаються скасування рішення міськради про закриття навчальних закладів. За даними Донецької облдержадміністрації, в Донецькій області цього року планують закрити 26 загальноосвітніх шкіл або 2,5% від загальної кількості.
Джерело: podrobnosti.ua.

Категория: События | Просмотров: 397 | Добавил: Informator | Теги: школи, ліквідація шкіл, суд, Донецьк | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar