Главная » 2011 » Февраль » 7 » Дмитро Табачник про досягненя українських спортсменів
17:23
Дмитро Табачник про досягненя українських спортсменів

Українських спортсменів-учасників XXV Всесвітньої зимової універсіади вчора, 6 лютого, в аеропорту «Бориспіль» зустрів міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник.

Українська збірна вчора, 6 лютого, повернулася з міста Ерзурум (Республіка Туреччина). Наразі українська команда в загальному заліку посідає третє місце серед 57 країн світу, що взяли участь в Універсіаді.

«Це фантастична перемога. Якби так виступали, ну скажімо, дорослі збірні, як студентські, то, я думаю, що Україна ввійшла б у трійку наймогутніших спортивних країн світу. Але успіх дійсно фантастичний: 6 золотих, 5 срібних і 4 бронзові медалі в найбільш конкурентних видах спорту», – наголосив міністр.

Як повідомляло ІА «Світ освіт», станом на 2 лютого Україна посідала третє місце у загальнокомандному заліку Універсіади.

У комбінованій естафеті з біатлону (2х6 км. жінки, 2х7,5 км. чоловіки) українська команда у складі: Крикончук Світлана – студентка Тернопільського національного економічного університету, Семеренко Віта – студентка Української академії банківської справи, Прима Артем – студент Харківської державної зооветеринарної академії, Семенов Сергій – студент Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т.Г. Шевченка завоювали золоту медаль, випередивши команду Російської Федерації, яка прийшла на фініш другою, майже на 3 хвилини. Лідер нашої збірної Віта Семеренко володарка вже трьох золотих медалей, по дві золоті та срібні мають у своєму активі Артем та Сергій.

Вчора пізно ввечері українська танцювальна пара Фроленкова Надія та Касало Михайло – студенти Харківської державної академії фізичної культури, у змаганнях з фігурного катання вибороли бронзову нагороду.

Джерело: Світ оствіти.








Категория: Образование | Просмотров: 411 | Добавил: Informator | Теги: студенти, Україна, Дмитро Табачник, спорт, Універсіада | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar