Главная » 2011 » Январь » 11 » Академічний семінар на тему проведення реформ державного управління
05:02
Академічний семінар на тему проведення реформ державного управління


Київська школа економіки запрошує вас взяти участь в академічному семінарі доктора Едільберто Сегури на тему "Міжнародний досвід реформ державного управління” (International Experience on Public Administration Reform). За словами самого д-ра Сегури, тема є актуальною, оскільки уряд нещодавно оголосив, що планує провести адміністративну реформу в 2011 році.

Семінар відбудеться у середу, 12 січня, о 14 годині у Київській школі економіки (Київ, вул. Якіра, 13, кім. 207).

Про доктора Сегуру

Едільберто Сегура – партнер, головний економіст та президент інвестиційного комітету SigmaBleyzer, Голова Правління Фонду Bleyzer та НГО, що займаються економічними дослідженнями. Професор Сегура є почесним членом наглядової ради Ділової Ради ЄС-Україна, а також економічним радником Ділової Ради США-Україна. Професор Oxford University Said Business School.

У 1973–1998 роках працював у Світовому Банку, обіймаючи керівні посади в його представництвах у 35 країнах. Також був головою відділу промислового розвитку та фінансів Європейського регіону, Середнього Сходу й Північної Африки, директором представництва в Латинській Америці та Карибському регіоні, головою Місії Світового Банку в Україні.

У 1998 році Сегура почав роботу в SigmaBleyzer як головний економіст і директор Київського офісу компанії, де він працює з портфельними компаніями SigmaBleyzer з метою покращення їх ефективності та залучення зовнішніх інвестицій.

За додатковою інформацією звертайтесь до Наталії Заїки, спеціаліста з комінікацій KSE:

тел. +38 044 492 8012
nzaika@kse.org.ua

Категория: События | Просмотров: 490 | Добавил: Informator | Теги: семінар, Київ | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar