Главная » 2011 » Февраль » 26 » Освіта: документи на проходження ЗНО потрібно подати до 28 лютого 2011
20:56
Освіта: документи на проходження ЗНО потрібно подати до 28 лютого 2011
Подання документів на проходження зовнішнього незалежного оцінювання завершиться о 24:00 28-го лютого 2011 року. Про це кореспондентові порталу Students повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Випускників шкіл зареєструють для проходження ЗНО лише у випадку, якщо вони нададуть усі документи, необхідні для здійснення реєстрації. У разі неналежно оформленої заяви-реєстраційної картки, зазначення в ній недостовірних даних або подання заяви пізніше встановленого терміну (дата подання буде визначатися за поштовим штемпелем) вступника не зареєструють.

Відповідно до Порядку проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2011 році, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06 грудня 2010 р. №1207 (п. 4.17) протягом наступних 20-ти календарних днів (до 20 березня 2011р.) регіональні центри оцінювання якості освіти будуть приймати реєстраційні документи від осіб, які не встигли зареєструватися до 28 лютого з об’єктивних причин або мають необхідність внесення змін до реєстраційних документів.

До переліку необхідних документів входять копія паспорта або свідоцтво про народження, копія документа про повну загальну середню освіту (без додатка з оцінками) або довідка з навчального закладу за формою, затвердженою УЦОЯО, висновок закладу охорони здоров’я про необхідність створення особливих умов проходження ЗНО (в разі потреби), дві фотокартки розміром 3х4 сантиметри.

На копіях документів, що надаються для реєстрації, необхідно написати «із оригіналом згідно» та поставити підпис.

Цього року абітурієнт зможе зареєструватися на п’ять предметів із 12-ти запропонованих і пройти тестування безкоштовно.

Зовнішнє незалежне оцінювання в 2011 році триватиме в Україні з 2-го до 24-го червня. Випускники матимуть можливість здати тести з 12-ти предметів (із української мови та літератури, математики, історії України, фізики, хімії, географії, біології, англійської, німецької, французької, іспанської та російської мов).

Усі результати ЗНО оприлюднять до 1 липня.

Як пояснили кореспондентові порталу Students в Українському центрі оцінювання якості освіти, випускники шкіл, які з об’єктивних причин не встигнуть подати реєстраційні документи до регіональних центрів оцінювання якості освіти у встановлені строки, все одно матимуть змогу пройти зовнішнє незалежне тестування.


Категория: События | Просмотров: 820 | Добавил: Informator | Теги: Абітуріент, зовнішнє незалежне оцінювання, освіта, Зовнішнє тестуваня, Україна | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar