Главная » 2011 » Июнь » 28 » Мер Сергій Собянін втратить управління Москвою на годину
19:09
Мер Сергій Собянін втратить управління Москвою на годину

Мер Сергій Собянін втратить управління Москвою на годину. На цей час влада перейде в руки студентського уряду. Владну молодь попередили про відповідальність.

"У святковий день прийнято дарувати подарунки. Ми вирішили зробити вам подарунок: на годину надати вам право управляти містом", - заявив мер Москви Сергій Собянін на нараді з молодіжним урядом у понеділок. 27 червня Росія традиційно відзначає День молоді.

Разом з тим градоначальник попередив, що за ті рішення і пропозиції, які будуть розглянуті на нараді, відповідальність він буде нести нарівні зі студентським урядом. "Сподіваюся, що ці рішення будуть продиктовані на благо міста і городян", - додав Собянін.

Виступаючи на засіданні студентського уряду дублерів, мер Москви, зокрема, зазначив, що студенти мають право брати участь у розробці програм навчання у ВНЗ і вимог до нього. "В даний час ми ввели реальне самоврядування в школах, де на чолі стоять батьки, учні, викладачі. Звичайно, таке ж сильне, впливове управління повинне бути і в вузах, щоб вас чули. Голос повинен бути одним з вирішальних: яку програму навчання створювати у вузах, які вимоги до цього навчання ", - заявив Собянін. За словами мера, студентство "повинно саме визначити, що потрібно для майбутнього життя".

У понеділок вранці члени студентського уряду виступили з доповідями перед градоначальником в Білому залі мерії Москви, повідомляє РИА Новости.

Члени студентського уряду дублерів вперше зайняли крісла московських чиновників у мерії на Тверській вулиці на час їх відпустки шість років тому, влітку 2005 року. З тих пір подібні літні засідання проводяться щорічно, на них студенти займаються вирішенням найгостріших проблем міста: транспортної, екологічної та інших.
Джерело: dni.ru.
 

Категория: События | Просмотров: 350 | Добавил: Informator | Теги: Сергій Собянін, мер, місто, москва, студентський уряд, студенти, Росія | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar