Главная » 2011 » Июнь » 28 » Адміністрація порталу Students.pp.ua вітає вас з Днем Конституції України!
09:47
Адміністрація порталу Students.pp.ua вітає вас з Днем Конституції України!

Шановні користувачі порталу "Студенти" та вся Україна!


Адміністрація порталу Students.pp.ua вітає вас з одним з найголовніших свят для кожного громадянина - Днем Конституції України!

П'ятнадцять років тому, 28 червня 1996 року, прийняття першої Конституції незалежної української держави стало значущим історичною подією. Конституція закріпила правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність. Це документ, відіграє ключову роль в об'єднанні країни, оскільки об'єднує всіх громадян України, незалежно від національності, мови та віросповідання.

Активна громадянська позиція та патріотизм є рисами, які притаманні поколінню українців, які спрямовують свої сили, розум і таланти на загальне благополуччя країни. Адже вже сьогодні спільними зусилями Ми зможемо подолати всі перепони на шляху до кращого майбутнього України.

Тож, бажаємо Вам міцного здоров'я, невичерпної енергії, професійних успіхів і здобутків в ім'я великого майбутнього нашої держави.

Процвітання і благополуччя українці! Миру і злагоди Україна!
Категория: События | Просмотров: 294 | Добавил: Informator | Теги: Україна, 28 червня, СВЯТО, День Конституції України | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar