[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Навчальні заклади » Університети та інститути » Черниговская филия Киевского Славистического университета (ВУЗи України » м. Чернігів)
Черниговская филия Киевского Славистического университета
InformatorДата: Пятница, 14.01.2011, 06:01 | Сообщение # 1
Академик
Группа: Администраторы
Сообщений: 427
Статус: Offline
НАЗВА УСТАНОВИ: Запрошуємо на сайт Чернігівської філії Київського славістичного університету

ОПИСАННЯ: Київський славістичний університет – вищий навчальний заклад IV рівня акредитації, заснований 1993 року з ініціативи та за участю Національної академії наук України.

У 2001 році у Чернігові створено Київський славістичний університет на підставі наказу Президента Київського славістичного університету проф. Алексєєва Ю. М. «Про створення навчально-консультативного центру в м. Чернігів» від 27 червня 2002 р. за № 84. Рішенням загальних зборів акціонерів вищого навчального закладу «Київський славістичний університет» (ЗАТ) від 16.07.2003 року і наказом Президента КСУ № 166/1 від 28.08.2003 року Чернігівський навчально-консультативний центр реорганізовано в Чернігівську філію КСУ, яка ліцензована рішенням ДАК 21.10.2003 року, протокол № 47.

Філія створена як навчальний відокремлений структурний підрозділ Київського славістичного університету. Мета створення цього структурного підрозділу Київського славістичного університету зазначена у Положенні про Чернігівську філію: «Забезпечення потреб у фахівцях місцевого ринку праці та наближення місця навчання студентів до їх місця проживання». За результатами перевірки діяльності Чернігівської філії КСУ Державною інспекцією навчальних закладів України від 24.05.2004р. та сумлінну працю в ім’я незалежної України колектив Чернігівської філії було нагороджено Почесною грамотою Чернігівської обласної державної адміністрації (травень 2005р.). На сьогоднішній день Чернігівська філія Київського славістичного університету діє на підставі ліцензії Міністерства освіти і науки України АВ №420712 від 14.10.2008р. та додатку до ліцензії. Університет акредитований за ІV рівнем, сертифікат про акредитацію міністерства освіти і науки України СІ-IV № 119748 від 17.01.04р.

Види освітньої діяльності – підготовка бакалаврів, спеціалістів.

На сьогоднішній день у філії навчається 614 студентів: 360 на денно-дистанційній формі навчання та 254 на заочній. Навчання проводиться за двома напрямками – гуманітарним та економічним. Чернігівська філія вже має випускників – спеціалістів з обліку і аудиту (2004р.). Спеціальності, за якими ведеться підготовка не дублюються іншими ВНЗ області. Це міжнародні відносини, країнознавство (політика, економіка та право країн Центральної та Східної Європи), міжнародна інформація (студенти цих спеціальностей обов’язково вивчають дві іноземні мови англійську та польську та факультативно – німецьку і французьку), менеджмент організацій (митна справа), фінанси (економіка і підприємництво). Всі ці спеціальності користуються попитом серед роботодавців у нашому регіоні та неабиякою популярністю серед молоді. Ведеться тісна співпраця з Київським славістичним університетом (фахові предмети з міжнародних відносин та країнознавства викладають провідні викладачі з Києва із спеціальною підготовкою та співробітники з міжнародних представництв), департаментом Чернігівської податкової адміністрації, Чернігівською митницею (спеціальні предмети викладають працівники митниці), обласною державною адміністрацією, місцевими теле- та радіоагенціями, редакціями газет. Студенти Чернігівської філії проходять в цих організаціях навчальну та виробничу практику, деякі залишаються там працювати.

Чернігівська філія тісно співпрацює з загальноосвітніми школами області, проводячи профорієнтаційну роботу серед майбутніх абітурієнтів. Діють підготовчі курси та ліцейські класи, які займаються підготовкою школярів до вступу у ВНЗ України. Також Чернігівська філія приймає активну участь в ярмарках професій, які проводилися в містах Чернігові, Ніжині, Славутичі.

У філії працюють комп’ютерні класи, які підключені до мережі Інтернет. Студенти мають постійний безкоштовний доступ до мережі для підготовки до занять, написання курсових робіт, та підготовки дипломних проектів.

ВЕБ-САЙТ: http://cn.ksu.edu.ua


http://www.students.pp.ua
 
Форум » Навчальні заклади » Університети та інститути » Черниговская филия Киевского Славистического университета (ВУЗи України » м. Чернігів)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: